Algemene voorwaarden

Algemeen

Alle aanbiedingen gedaan op de website van Comfy wonen zijn vrijblijvend, tot het sluiten van de koopovereenkomst.
Door te bestellen geeft de klant te kennen akkoord te gaan met de leverings- en betalingsvoorwaarden van Comfy Wonen.

Garanties en reparatie

Comfy Wonen geeft op haar artikelen de aangegeven garantie. Comfy Wonen streeft naar het leveren van een juiste prijs-kwaliteit verhouding. Mocht de klant na ontvangst van de bestelling van mening zijn dat de geleverde artikelen niet voldoen aan zijn kwaliteits-verwachting , dan kan de klant dit schriftelijk (via e-mail of per brief) binnen 5 werkdagen aan Comfy Wonen kenbaar maken, waarna de klacht in behandeling wordt genomen. Eventuele klachten zal Comfy Wonen naar alle redelijkheid proberen op te lossen. Indien de klant zelf wijzigingen, veranderingen of anderzins het product wijzigt, vervalt direct alle garantie aangaande het product waar garantie voor wordt geclaimd. 

Levering, prijzen en transport

Alle prijzen voor de aangeboden artikelen zijn inclusief BTW en staan duidelijk bij de artikelen vermeld.
In beginsel zijn alle leveringen af magazijn Beneden-Leeuwen. De bezorgkosten bedragen € 49,95 per bezorg adres.
De meubels worden afgeleverd in de woning.
Afrekenen dient uitsluitend contant te geschieden, na controle van de geleverde goederen.
1 week vooraf overmaken behoort (indien gewenst door de klant) tot de mogelijkheden.
Het risico tijdens het transport van de door de klant bestelde artikelen is voor rekening van Comfy Wonen.
Op het moment van uitlevering van de artikelen gaat het risico over op naar de klant.
Het risico van eventuele retourzendingen van de artikelen is voor risico van de klant.
Leveringen vinden uitsluitend plaats binnen Nederland.
Voor leveringen boven de 100 km afstand gelden hogere tarieven.

Levertijden

Indien voorradig worden de door de klant bestelde artikelen zo spoedig mogelijk geleverd aan huis. Wij streven naar een levertijd van ongeveer 2 weken. Het kan echter voorkomen dat het product op voorraad is, dit zorgt ervoor dat wij het binnen een paar dagen bij u kunnen leveren. Wij zullen echter desondanks toch blijven streven naar een levertijd van de bovengenoemde twee weken. In uiterster gevallen zal de klant op de hoogte gesteld worden van de extra levertijd. Dit mag maximaal 6 weken uitgesteld worden. Comfy Wonen zal er dan ook alles aan doen om de meubelen z.s.m bij de klant af te leveren. Na dit termijn krijgt de klant 5% korting.

Annuleringen

Banken, bedden en stoelen die speciaal voor u op maat en/of kleur zijn gemaakt, kunnen niet geannuleerd worden. U dient ten alle tijden uw bestelling te betalen en af te nemen. Annulering van alle overige producten zoals tafels, boeken en vloerkleden zijn onderhevig aan annuleringskosten van 30% van het aankoopbedrag inclusief BTW.

Schade bij transport

Indien een artikel beschadigd wordt uitgeleverd, dient de klant Comfy Wonen binnen 5 werkdagen via de mail of schriftelijk op de hoogte te stellen. Indien de klacht door fabricage fout of door transportschade geschied zal Comfy Wonen alle zorg dragen voor het afhaal en terug brengen van de meubelen zonder extra kosten. Maar indien de klacht op onterechte gronden gehonoreerd wordt, dan zal Comfy Wonen er alles aan doen om het probleem op te lossen. Comfy Wonen kan hiervoor kosten in rekening brengen voor het afhalen, retour brengen van de meubelen en voor de eventuele reparatiekosten.