Maatwerk

HOE WERKT HET?

Comfy Wonen beschikt over een ruime collectie. Zo kunt u in verschillende stijlen meubels vinden die precies aansluit bij uw smaak en wensen ; van landelijk tot modern.

Heeft u zelf een idee in gedachte en wilt u dit waarmaken? U kunt een afspraak maken om bij ons langs te komen, zodat we samen alle details kunnen bespreken.

Als u geen tijd heeft om langs te komen is dat geen probleem. U kunt de benodigde informatie aan ons doorgeven via het contactenformulier en direct uit huis bestellen.

Hiervoor hebben wij de volgende informatie nodig:

– Binnen en buiten maten

– Kleur meubilair

– Stof meubilair 

Vervolgens wordt er een uitgebreide schets gemaakt met de afmetingen van het meubilair om u zodanig een beeld te kunnen geven hoe het eindproduct wordt. Tot slot wordt de prijs besproken. Al onze klanten hebben diverse wensen waarin het ook verschilt in prijsklasse. Vandaar ook dat wij geen vaste prijzen hanteren.

Er worden ook duidelijke afspraken gemaakt over de bezorgkosten. De bezorgkosten zijn uiteraard voor de klant zelf.

Wanneer alles naar uw wens is verlopen kunt u eindeloos genieten van uw topkwaliteit meubilair dat u door ons heeft laten maken. Niets is fijner dan thuiskomen in een interieur die helemaal naar uw eigen wens is ingericht.

Comfy Wonen - Maatwerk 2
Comfy Wonen - Maatwerk 1