Over ons

ONS VERHAAL

Comfy Wonen is een vertrouwd familiebedrijf. Al onze banken, bedden en stoelen worden in onze eigen meubelfabrieken gemaakt. Wij zijn al 25 jaar gespecialiseerd in het maken van meubels op maat en het uitvoeren van projecten voor onder andere: hotels, restaurants en lounges. Sinds 2019 zijn wij ook begonnen met het online verkopen van ons exclusieve meubilair. 

Onze missie is de wens van de klant vervullen. Alles is mogelijk. Ons meubilair kan in elke kleur, maat en stof gemaakt worden. Bij Comfy Wonen wordt de focus gelegd op kwaliteit. Alle modellen worden door ons zelf ontworpen en geproduceerd. Ook vind er altijd een controle plaats op de kwaliteit van onze producten.

Onze visie is ons bedrijf te laten groeien en een succesvol netwerk van leveranciers en klanten om met elkaar voortdurend toegevoegde waarde te creëren.

U kunt bij Comfy Wonen gegarandeerd genieten van onze comfortabele en stijlvolle meubilair. De stoffen die gebruikt worden zijn van hoogwaardig kwaliteit. Ook bestaan onze frames uit massief houten onderdelen voor een goede standvastigheid. In combinatie met vakkundig maatwerk wordt het beste eindresultaat neergezet.